/

CoOperate - Din företagspartner

CoOperate erbjuder professionellt företagarstöd vid kreativa företagsidéer, nyetablering eller tillväxt på annan plats, organisationsförändringar eller vid förändringar inom arbets- och företagsledning. CoOperate kan tillföra ny kompetens och kraft till er bolagsstyrelse. Inspirera till och skapa relevanta nätverk, öka er samverkan med andra företag eller hitta ny kompetens och teknik till din verksamhet. Kontakta mig för ett förutsättningslöst första samtal och vi hittar möjligheterna tillsammans!

Via CoOperate Coffice kan du enkelt komma i kontakt med t.ex. ALMI Företagspartner, LiU (Linköpings Universitet), Vreta Kluster, Företagarna, Stadskärnan, Östsvenska Handelskammaren, Nyföretagarcentrum och Söderköpings kommun. Vill du veta mer vad som händer här på Coffice, anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

ANNE-LOUISE KROON

ANNE-LOUISE KROON

CEO

Jag har startat och drivit flera olika mindre företag inom Handel och Friskvård i mer än 15 år. Sedan hösten 2017 har jag varit projektledare för uppstart och etablering av ”en mötesplats för det lokala näringslivet” - ett Coffice, som också hyr ut kontorsarbetsplatser. Idag är vi ett fyrtiotal företag som samarbetar och vi erbjuder ett stort utbud av event och utbildningar.

Jag har tidigare under 20 års tid varit anställd inom Teknisk industri varav 10 år som ansvarig chef för Inköp & Logistik. Jag har lett och fördelat arbetet inom min avdelning för att tillsammans med koncernen uppnå ”ett strategiskt inköp i världsklass”. Jag har drivit flera projekt inom leverantörs- och materialutveckling mot ”ständiga förbättringar” i syfte att nå kostnadsreducering för företagen. Jag är aktiv i flera företagsnätverk och föreningar och har ett brett kontaktnät inom det lokala näringslivet. Jag kan erbjuda konsulttjänster till företag i utveckling och i nystart.

KONTAKT

Anne-Louise Kroon
070-768 32 17
alk@cooperatenow.se

CoOperate i Söderköping AB
614 30 Söderköping
KARTA >